O NAMA

Sa Vama smo već 20 godina i težimo da kroz skup međusobno povezanih i usklađenih naučnih metoda putem kojih se obezbjeđuje evidentiranje određenih poslovnih događaja, analiza i kontrola tih događaja, planiranje ekonomskih događaja i njihovih budućih efekata, kao i informisanje upravljačkih i rukovodećih struktura o ekonomskim tokovima u domenu računovodstvenih informacija klijentima pripremimo osnovu za adekvatno donošenje poslovnih odluka.

Naš iskusni tim ovlaštenih revizora vrši usluge revizije finansijskih usluga za srednja i velika privredna društva, javne institucije kao i za ostala društva koja su uvidjela koristi vršenja revizije.

Za vašu dodatnu sigurnost u vjerodostojnost dostavljenih informacija osigurali smo policu osiguranja do iznosa od 50.000,00 KM.

MISIJA

Naša misija je posvetiti sav naš talenat i naše iskustvo zadovoljenju potreba naših klijenata za istinitom i objektivnom revizijom finansijskih izvještaja kao i računovodstvenom analizom, obradom i prezentacijom poslovnih događaja.

VIZIJA

Naša vizija se bazira na ideologiji detaljne i profesionalne obrade podataka i što preciznijeg izvještavanja kako bi klijenti mogli na najjednostavniji način analizirati podatke te koristiti ih za donošenje budućih odluka te na osnovu toga graditi konkurentsku prednost.

KONTAKT

Euro-Biro d.o.o.
Hifzi Bjelevca 86
71000 Sarajevo
+38761319169
+38733765120
+38733765121
info@eurobiro.ba